header-oldebroek-voor-mekaar

Herstel oude begraafplaats Gemeente-Erf van start

De herstelwerkzaamheden op de oude begraafplaats het Gemeente-Erf in Oldebroek zijn gestart.

Geef je ook op als vrijwilliger, je bent van harte welkom.

De eerste klusdag is een groot succes geworden.

Zaterdag 7 en 21 april van 09.00 tot 12.00 uur staan de eerstvolgende klusdagen op de agenda en in mei en juni volgen er nog drie.

De initiatiefnemers zijn op zoek naar helpende handen, want er is nog veel werk te doen.

Impressie van de klusdag; vrijwilligers steken flink de handen uit de mouwen.

Nieuwsgierig geworden naar de eerste resultaten? Neem gerust een kijkje op het Gemeente-Erf aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek.

Ook zijn de eerste grafstenen schoongemaakt en het opschrift voorzien van een nieuw verflaagje.

Eerste klusdag een succes

Op initiatief van het Oldebroeks Buurtbelang zijn de herstelwerkzaamheden op de oude begraafplaats het Gemeente-Erf aan de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek van start gegaan. Zaterdag 24 maart stak een groot aantal vrijwilligers de handen flink uit de mouwen.

Er is op de eerste klusdag veel werk verzet. Ook zijn de eerste grafstenen schoongemaakt en het opschrift voorzien van een nieuw verflaagje. Nieuwsgierig geworden naar de eerste resultaten? Neem dan gerust een kijkje op het Gemeente-Erf aan de Zuiderzeestraatweg.

Zaterdag 7 en 21 april van 09.00 tot 12.00 uur staan de eerstvolgende klusdagen op de agenda en in mei en juni volgen er nog drie. De initiatiefnemers zijn op zoek naar helpende handen, want er is nog veel werk te doen.

Wil jij je ook opgeven als vrijwilliger, dan ben je van harte welkom. Graag aanmelden via oldebroeksbuurtbelang@gmail.com

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door deĀ provincie Gelderland