header-oldebroek-voor-mekaar
Koersgroep Oldebroek voor Mekaar (OvM)
De koersgroep samen met de dorpsgroepen en medewerkers van de gemeente

Koersgroep Oldebroek voor Mekaar (OvM)

De koersgroep ontstond in 2013 en wil ‘Oldebroek voor Mekaar’ uitdragen. Dat staat voor het stimuleren van samenwerking in de gemeenschap van Oldebroek.

Onze groep is onafhankelijk en positief kritisch. Een ‘oefentuin’ voor nieuwe ideeën. Een platform van betrokken burgers, (individueel of vanuit dorpsgroepen of instellingen) en ambtenaren. Mensen die midden in de samenleving staan. Mensen die vernieuwing aanmoedigen en die inwoners, ambtenaren en gemeentebestuur uitdagen om door een andere bril te kijken. De Koersgroep volgt ontwikkelingen, legt verbindingen en geeft adviezen.

De Koersgroep kent vijf werkgroepen: Burgers aan Zet, Deregulering, Zorg, welzijn en gemeenschap, Wonen, en Communicatie. De Koersgroep heeft haar ideeën vertaald naar 12 aanbevelingen en die in 2015 aangeboden aan B&W en gemeenteraad. Oldebroek voor Mekaar is een ander manier van denken en doen. Goede voorbeelden worden beloond! Met een waarderingsbeeldje.

Mooie burgerinitiatieven kunnen gebruik maken van het Samenlevingsplatform om aandacht te vragen voor hun initiatief en om inwoners van Oldebroek (en daarbuiten) enthousiast te maken om mee te doen.

Bekijk aanbevelingen van de koersgroep Ansichtkaart

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland