header-oldebroek-voor-mekaar

Agendapunten september 2017

Wij werken momenteel aan de volgende onderwerpen:

Ondanks dat De Huiskamer van Wezep (voormalige bieb) en Alberto hun deuren openstellen als Openbaar Toilet gaan we toch proberen om een vast Openbaar Toilet op het meidoornplein te krijgen in de 2e fase van de aanpassing van het plein.

We denken mee in het inrichten van de ruimte om het nieuwe Dorpshuis (Brinkhof, even wennen nog)

We zijn bezig om de kleedkamer van de gravin van Limburg Stirum annex kassa ijsbaan IJsselvliedt weer op te knappen en een plaatsje te geven bij IJsselvliedt, liefst op de plaats waar de ijsbaan was. Mogelijk stemd de stichting IJsselvliedt niet mee en moeten we kijken of we hem ergens anders kunnen plaatsen. Een plekje bij het Dorpshuis zou dan volgens ons een optie zijn. zie plaatje.

Er zijn veel gevaarlijke oversteek plaatsen in Wezep, we gaan die in kaart brengen en kijken met de gemeente wat we daar aan kunnen doen.

Als er vrachtwagens staan te laden of lossen op het meidoornplein loopt alle auto verkeer vast. We gaan kijken wat we hier nog aan kunnen doen?

Het blijkt dat we steeds meer hondenpoep als ergernis nummer 1 ervaren, toch heeft de gemeente de hondenbelasting afgeschaft. Hoe lossen we dit volgens sommigen Mega probleem op?

We werken mee aan het maken van een Klompenpad rondom Wezep.

Tot slot kijkt iemand of je nog een duit in het zakje kunnen doen voor wat betreft de Vlieg-routes en -hoogtes voor het nieuw te maken vliegveld Lelystad.

A

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door deĀ provincie Gelderland