header-oldebroek-voor-mekaar

Vandaag 30 december 2022 ging de Bloem van Hattemerbroek naar een echtpaar: Marian Vis en Geert Eggers. Daniels Bloemenhandel de bloemist uit Hattemerbroek heeft een prachtige bos bloemen gemaakt.

We zijn geattendeerd door mensen uit de omgeving dat dit paar vrijwillig afval prikt in Hattemerbroek. Hoe fijn is het dat mensen troep opruimen, vrijwillig zonder dat ze het moeten, houden ze Hattemerbroek schoner.

Daarnaast werd verteld dat Marian en Geert vrijwilligers zijn bij de Kinderboerderij. Nellie de voorzitter van de Kinderboerderij gaf aan dat zulke mensen onmisbaar zijn. Marian is penningmeester heeft de zorgen voor de contacten met de dierenarts maar haalt ook de overgebleven groente op bij de Plus voor de dieren. Geert voert de dieren en maakt regelmatig schoon.

Geert is ook actief als vrijwilliger bij de kringloopwinkel Dorcas waarbij de opbrengst bestemd is voor mensen in nood in Oost-Europa, Afrika en het Midden-Oosten.

Foto gemaakt door Alida Bosma

Al met al een actief echtpaar die zich inzet voor hun omgeving. Dat verdient toch een bloementje. Daarom gaat de Bloem van Hattemerbroek namens het Dorp overleg Hattemerbroek naar Marian en Geert! Dank jullie wel voor jullie belangeloze inzet voor het dorp en omgeving.

Marian en Geert waren aangenaam verrast, dat is toch een mooie afsluiting van het jaar!

Voor iedereen een mooie afsluiting van 2022 gewenst! We hopen dat 2023 een ieder veel moois mag brengen!

Dorpsoverleg Hattemerbroek

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland