header-oldebroek-voor-mekaar

Burendag

Burendag is een jaarlijks feest dat u samen viert met de buren en de buurt op de vierde zaterdag in september.Dit jaar is dat op 28 september 2019. U kunt bij het Oranje Fonds een financiële bijdrage aanvragen voor uw activiteit.Buurten worden leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten en zich samen inzetten voor hun buurt. Douwe Egberts en het Oranje Fonds ondersteunen u daar graag in.

Douwe Egberts
Burendag gaat sinds jaar en dag samen met koffie van Douwe Egberts. Met een goede kop koffie erbij, kun je echt even de tijd nemen voor elkaar. Koffiedrinken is voor buren het begin voor het leggen en versterken van de contacten. En die contacten zijn de basis voor een leuke Burendag.

Oranje Fonds
Het Oranje Fonds steunt sociale initiatieven en verbetert het contact en de verbinding tussen groepen mensen. Ook met Burendag wil het fonds mensen dichter bij elkaar brengen. Daarom kunt u als buurt een aanvraag voor maximaal € 350,- indienen bij het Oranje Fonds voor de uitvoering van uw Burendagplan.

Aanmelden en budget aanvragen
Dit kan via www.burendag.nl. Hier vindt u de voorwaarden, het aanmeldformulier en tips voor een mooie dag. Let op: Niet voor alle activiteiten is een financiële bijdrage nodig.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland