header-oldebroek-voor-mekaar

De Bloem van Hattemerbroek voor Hester

Het dorpsoverleg Hattemerbroek is begonnen met een nieuw initiatief. De Bloem van Hattemerbroek. Graag zouden zij mensen die iets voor elkaar en het dorp betekenen eens in het zonnetje willen zetten. De eerste die echt een bloemetje verdiend is Hester Schoonhoven. Zoals het vaak met verenigingen gaat is het ook dit jaar weer flink puzzelen om genoeg vrijwilligers te vinden, om de boel draaiende te houden. Gelukkig zijn er toch weer nieuwe vrijwilligers bijgekomen. Hester is daar ook een van. Zij past niet een of twee keer per kwartaal op, nee zij is elke week wel een keer te vinden in de speeltuin.

hester4a0

Ondanks haar drukke jonge gezin ziet zij mogelijkheden in plaats van beperkingen. En als ze dan in de speeltuin is en zij ziet dat de wasmand weer volzit met vaatdoekjes en theedoeken is zij niet te beroerd om de was even mee naar huis te nemen. Wij waarderen haar enorm. En niet alleen in de speeltuin is zij een lieve gastvrouw. Ook staat haar deur bijna altijd open voor andere kinderen. Wij boffen maar met zo’n lieve moeder in ons Hattemerbroek! En omdat niets vanzelfsprekend meer is willen wij haar dan ook de Bloem van Hattemerbroek aanbieden namens alle kinderen van Hattemerbroek!

Hester, bedankt voor je warme hart!

Ken jij ook iemand die een bloemetje verdiend omdat hij of zij ook iets voor de buurt betekend? Draag hem of haar voor met je motivatie en stuur een mail naar: dorpsoverleghattemerbroek@gmail.com

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door deĀ provincie Gelderland