header-oldebroek-voor-mekaar

De Bloem van Hattemerbroek voor Jacco Blok en Bert van Dijk

Zaterdag 27 november 2021
Zowel Jacco als Bert zijn al wat jaren betrokken bij het Dorpsoverleg. Het Dorpsoverleg is een groep vrijwilligers die zich inzet voor het belang van het dorp en de haar bewoonbaarheid. Ze hebben zich de afgelopen jaren voor verschillende onderwerpen ingezet. Zo heeft Jacco geholpen met het klaarmaken van de crossbaan op de Verlengde Kerkweg. Zo heeft hij zich ook ingezet voor de verlichting op de Oudeweg. Bert was regelmatig in beeld bij de Bloem van Hattemerbroek zelf. Daarnaast heeft hij veel energie gestoken in de groenstroken bij H2O. Beide heren helpen jaarlijks ook mee om de kerstverlichting (de kerstbomen) op te zetten in Hattemerbroek. Zo ook vandaag kwamen de heren helpen met het opzetten van de verlichting onder andere bij de Bouwakker, Nassauschool en de Speeltuinvereniging de Vogelenzang. Ook Tanja Haseloop – Amsing de burgemeester van de gemeente Oldebroek kwam persoonlijk langs om hen te bedanken voor hun inzet en om te zien hoe de eerste boom werd opgezet.

Jacco en Bert namens het Dorpsoverleg Hattemerbroek willen wij jullie bedanken voor al jullie inzet voor het dorp! Na jaren van mee denken en deelnemen aan het dorpsoverleg maken ze nu plaats voor nieuwe enthousiaste Hattemerbroekers om het stokje over te nemen.

Daarom ook de oproep voor Hattemerbroek, wil je ook als vrijwilliger actief aan de slag om je in te zetten voor Hattemerbroek en vind je het belangrijk om dit samen met de gemeente Oldebroek op te pakken zoek dan contact met het Dorpsoverleg Hattemerbroek.

Dit kan onder andere via het mailadres: Hattemerbroek dorpsoverleg dorpsoverleghattemerbroek@gmail.com
Ook kan je hier iemand voordragen voor de Boem van Hattemerbroek.
Daniel’s Bloemenhandel bedankt voor weer twee hele mooie bossen bloemen.

Het Dorpsoverleg

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland