header-oldebroek-voor-mekaar

De LOCO Media groep is op zoek naar jouw!

De lokale omroep LOCO is een team van vrijwilligers dat zorg draagt voor het verspreiden van het nieuws via de Locourant, Bottercourant, Koggecourant, LocoFM en LocoTV.
Er is in het team ruimte voor een sportpresentator, redacteur en een presentator voor het programma Kennis van Zaken.
Voor ons sportprogramma Sportief Zijn Zeker Weten zijn we voor de zaterdag-editie op zoek naar een nieuwe presentator. Het programma wordt gemaakt vanuit de LocoFM-studio. Samen met de technicus en verslaggevers zorg je dat de luisteraars op de hoogte zijn van de laatste sportuitslagen en het laatste sportnieuws.

Het sportprogramma word om de beurt door een andere presentator gepresenteerd. Aan het begin van ieder seizoen word een rooster gemaakt. Hierbij mag je zelf aangeven wanneer je het programma zou willen presenteren.
Voor het actueel houden van het nieuws op Locourant.nl, Bottercourant.nl en Koggecourant.nl zijn we op zoek naar een of meer redacteuren. Je bent verantwoordelijk voor de berichtgeving op de websites op de zaterdag en zondag gedurende een gewenst aantal weekenden per maand. Eventueel kan er ook een beroep op je gedaan worden in de vakantieperiode.
Kennis van Zaken is een programma op LocoFM waarin de presentator in gesprek gaat met een strafrechtadvocaat, notaris, financieel adviseur of stichting over het reilen en zeilen van het des betreffende beroep. Het programma wordt iedere donderdagmiddag tussen 5 en 6 uitgezonden op LocoFM.

Lijkt het je leuk om dit programma te presenteren of een van de andere functies te vervullen? Laat het dan weten door een mail te sturen naar diesmer@locomediagroep.nl

Op zoek naar andere leuke vrijwilligersfuncties of samenlevingsinitiatieven?
Kijk ook eens op de website: www.oldebroekvoormekaar.nl en/of www.vrijwilligersvacaturebankoldebroek.nl

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door deĀ provincie Gelderland