header-oldebroek-voor-mekaar

De week van 27 maart t/m 31 maart is de WEEK VAN HET GELD. Humanitas Thuisadministratie organiseert op donderdag 30 maart,19.30 uur een bijeenkomst over geld en de administratie daarvan in De Huiskamer van Wezep, Ruitersveldweg 20b in Wezep.
Kinderen in heel Nederland krijgen op school les over geld. Misschien ook uw kind. Verstandig om daar al vroeg les over te krijgen. Jong geleerd is oud gedaan, toch? En wat weet u over geld? Hebt u een goed overzicht over uw financiën? Weet u hoeveel geld er maandelijks binnenkomt en er weer uit gaat? Maakt u wel eens een begroting voor nog meer inzicht in het besteden van uw geld? Budgetteren, hoe doe je dat?

Humanitas Thuisadministratie vertelt u hier meer over op donderdag 30 maart. Wilt u er meer over weten? Kom dan naar het inloophuis De Huiskamer van Wezep, Ruitersveldweg 20b in Wezep. Om 19.30 uur bent u van harte welkom.

Harm Klein, vrijwilliger bij Humanitas Thuisadministratie en oud-docent economie, gaat met u aan de slag. Het is niet alleen een avond van luisteren, maar ook van doen. De WEEK VAN HET GELD alleen voor kinderen? Welnee…. u bent nooit te oud om te leren.

weekvangeld_1

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Liesbeth Smit, coördinator Humanitas Thuisadministratie, 06-30765104 of kijk op de website van De Huiskamer van Wezep, www.huiskamervanwezep.nl.

 

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland