header-oldebroek-voor-mekaar

Doet u ook mee aan de Snelkooksessie?

Persbericht gemeente Oldebroek

Ingrediënten: meedoen, goede zorg, opgroeien, werk, ….. Hoe gaan we dit doen? Wat zijn de belangrijkste acties? En welke resultaten willen we bereiken? Kom op maandag 28 januari naar de Snelkooksessie in De Brinkhof en praat mee!

Vele inwoners, vrijwilligers en professionals hebben met ons meegedacht over het recept voor een sociaal en leefbaar Oldebroek. Al die input is verwerkt in het beleidsplan Sociaal Domein 2019-2022.

Hierin staat waar we ons de komende vier jaar voor gaan inzetten. Nu is de vraag: hoe gaan we dit doen? Wat zijn de belangrijkste acties? En welke resultaten willen we bereiken? Al deze antwoorden staan in een jaarlijkse uitvoeringsagenda. Deze stelt de gemeente niet alleen op. We zijn ook benieuwd naar uw ideeën, initiatieven en ervaringen. Helpt u mee om de agenda voor 2019 te maken? U bent van harte welkom op de Snelkooksessie op maandag 28 januari om 19:30 uur in de Brinkhof in Wezep. Tijdens deze bijeenkomst staan een aantal thema’s centraal, waarover we als gemeente graag met u in gesprek gaan. Wat is volgens u bijvoorbeeld de kracht van de buurt? En welke ideeën heeft u om eenzaamheid tegen te gaan?

We hopen op uw komst!

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland