header-oldebroek-voor-mekaar

Het is de bedoeling om een blijvende nostalgische wandeling maken langs locaties van oude ambachten en verdwenen beroepen door Hattemerbroek. Via informatiepanelen, luisterbankjes en achtergrondinformatie, geluidsfragmenten, foto’s en filmpjes via QR-codes zal de geschiedenis langs route te beleven zijn.

Maandagavond 8 april willen we in de Bouwakker van 19.00 tot 21.00, onder het genot van een hapje en een drankje, met elkaar in gesprek te gaan, over alles wat u weet van Hattemerbroek en de mensen die hier werkten. De toegang is gratis en iedereen is van harte welkom. Of u vroeger in Hattemerbroek woonde of er nu woont, of je weet van de geschiedenis of het heeft je interesse.

Zijn er foto’s, neem ze mee, dan worden er gelijk kopieën van gemaakt, zodat de eigen foto’s gelijk weer mee terug kunnen..

Wel interesse, maar geen vervoer, bel dan 06-30798520 (het nummer van Zwiertje) dan halen we u op. En kunt u 8 april niet, dan komen we graag bij u langs. Hiervoor kunt u ook het nummer van Zwiertje bellen.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland