header-oldebroek-voor-mekaar

WEZEP – In het inloophuis De Huiskamer van Wezep kunnen handwerkers, zowel beginners als mensen met ervaring, nu ook op dinsdagavond gezellig handwerken. Vanaf dinsdag 31 januari is de Huiskamer van Wezep iedere dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur open om te handwerken.

Neem gezellig je brei- of haakwerk mee. Vind je borduren leuker? Neem het gerust mee.
Herma Bos gaat het handwerkcafé op de dinsdagavonden begeleiden. Heb je geen ervaring en je wilt wel graag leren breien, haken of borduren? Herma helpt en leert het je graag. Denk bijvoorbeeld aan een leuk kussen breien of dieren haken. Het kan allemaal. Ben je al aan het breien en lukt het even niet. Herma geeft graag advies zodat je weer verder kunt. En wie weet kunnen de bezoekers elkaar inspireren. Natuurlijk kun je ook terecht voor gezelligheid en een praatje, de koffie en thee staan klaar. Aan deze avonden zijn geen kosten verbonden. De materiaalkosten zijn wel voor eigen rekening. Zijn er mensen die een borduurwerkje, wol, brei- of haaknaalden of ander leuk handwerkmateriaal hebben en dit niet meer gebruiken? Breng het dan naar de Huiskamer van Wezep, groot kans dat je er iemand anders blij mee maakt.

Het adres van De Huiskamer van Wezep is Ruitersveldweg 20b. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met Herma Bos, telefoon 06 – 11788964, e-mail boswezep@hotmail.com, kijk op facebook: HuiskamervanWezep of op www.huiskamervanwezep.nl.

Bron tekst Facebook

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland