header-oldebroek-voor-mekaar

De Ontmoet en Groet avond voor de Buurtbewoners in de Wortelakker was een succes. In de Wortelakker in Wezep zijn de leden van het buurtteam de Akkers met de krachtige naam Krachtstroom (geen energieleverancier, maar een samenwerkingsverband van het Sociaal Team gemeente Oldebroek, Centrum Jeugd en Gezin en Icare) gestart met huisbezoeken om goede ideeën op te halen. Het gaat om goede ideeën om hulp, zorg en welzijn in de straat, wijk en/of dorp te veranderen, vernieuwen en te verbeteren.

Maandag 3 oktober werden met de aanwezige buurtbewoners op het speelterreintje in de Wortelakker de uitkomsten gedeeld. Mooie ideeën, zoals praktische oplossingen voor het verkeersveilig maken van de straat, het onderhoud groen maar ook op welke wijze kunnen we iets betekenen voor elkaar, werden gedeeld. Naast het ophalen en delen van goede ideeën op diverse leefbaarheidsgebieden stond het ontmoeten en kennismaken centraal. Mooie voorbeelden van het samen ‘Anders Doen’.

De bewoners en het buurtteam gaan in de vervolgbijeenkomst de uitkomsten van deze “Ontmoet en Groet” oppakken. De uitdaging van ‘maak het verschil’ wordt aangegaan.
Meer weten over het project Krachtstroom? Mail ons: krachtstroomdeakkers@gmail.com

groetontmoet-1s_1

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland