header-oldebroek-voor-mekaar

Wat gaan de politieke partijen doen voor de inwoners uit Hattemerbroek.
Het Dorpsoverleg Hattemerbroek tovert op 7 maart de Bouwakker om tot een politiek café.
Wat hebben de politieke partijen voor Hattemerbroek gedaan en waar gaan ze zich de komende vier jaar in Hattemerbroek voor inzetten. Dit wordt het onderwerp van gesprek in het politieke café op woensdag 7 maart in de Bouwakker.

In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018 organiseert het Dorpsoverleg Hattemerbroek een politieke café voor de inwoners van Hattemerbroek.
Als afsluiting van een politieke periode , maar vooral met een vooruitblik naar de nieuwe zittingsperiode voor de gemeenteraad, willen we bij elkaar komen. In een open sfeer, maar met elkaar, willen we met de politieke partijen van gedachten wisselen over thema’s die Hattemerbroek aangaan.

We vragen de politieke partijen wat zij de afgelopen vier jaar concreet hebben gedaan en wat ze de aankomende periode voor Hattemerbroek gaan doen. De inwoners uit Hattemerbroek kunnen vooraf aan het politiek café de items die zij belangrijk vinden alvast doormailen naar het Dorpsoverleg Hattemerbroek (dorpsoverleghattemerbroek@gmail.com) of in de brievenbus bij Nagelhout Zuiderzeestraatweg 687. Vanzelfsprekend is er op de avond ook ruimte om het gesprek aan te gaan.

Het Dorpsoverleg Hattemerbroek nodigt de inwoners uit Hattemerbroek uit om deel te nemen aan het politieke café op woensdag 7 maart a.s. in Dorpshuis de Bouwakker in Hattemerbroek
Het politiek café begint om 20.00 uur. De inloop is vanaf 19.45 uur.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland