header-oldebroek-voor-mekaar

WEZEP – In het inloophuis De Huiskamer van Wezep starten we met thema-avonden op de woensdagavonden. De eerste bijeenkomst op 25 januari heeft het thema Gezonde voeding met als titel: De ene calorie is de andere niet.

Zo na de feestdagen wat kilo’s aangekomen of gewoon meer bewust met voeding bezig willen zijn. Moet je maar accepteren dat er tegen het teveel aan kilo´s niet te vechten is of is er toch iets aan te doen? Moet je dan je calorieën tellen of is er een andere manier om gewicht kwijt te raken? Wat is de zin en onzin van op dieet gaan?

Wil je ervaringen delen, heb je zelf tips, die jou hebben geholpen bij het afvallen of wil je graag adviezen van anderen, kom op woensdagavond 25 januari om 19.30 uur naar De Huiskamer van Wezep om met elkaar te praten over afvallen, diëten en gezonde voeding.

De avond staat onder leiding van Liesbeth Smit, gewichtsconsulent. Liesbeth wil graag met jou over dit thema van gedachten wisselen. Het wordt in ieder geval geen calorieën tellen.

Het adres van de Huiskamer van Wezep is Ruitersveldweg 20b. Vragen of meer informatie? Neem dan contact op met Liesbeth Smit, 06 – 30765104 of kijk op www.huiskamervanwezep.nl

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland