header-oldebroek-voor-mekaar

In iedere gemeente in Nederland wonen vluchtelingen met een verblijfsvergunning. Deze mensen hebben zich na een periode van onzekerheid in een stad of dorp mogen vestigen. Vrijwilligers van Vluchtelingen Werk ondersteunen deze statushouders in het proces naar zelfredzaamheid.

In de gemeente Oldebroek zijn we regelmatig op zoek naar vrijwilligers. Met jouw inzet kun je echt iets betekenen voor vluchtelingen. Je maakt hen wegwijs in het complexe Nederland als maatschappelijk begeleider of spreekuurmedewerker, helpt bij gezinshereniging, de taal oefenen en nog veel meer. Op dit moment hebben we vacatures voor vrijwilligers die als maatschappelijk begeleider, juridisch begeleider of als spreekuurmedewerker vluchtelingen willen ondersteunen die zijn komen wonen in de gemeente Oldebroek.

Naast het inzetten voor de nieuwe inwoners levert het je een leuke en stimulerende werkomgeving op met ruimte voor je eigen ontwikkeling.

Vanuit vluchtelingenwerk bieden we naast een prettig team, begeleiding en een uitgebreid inwerkwerkprogramma.

Interesse?

Meld je nu aan via ons aanmeldformulier of stel je vragen via vrijwilliger-oost@vluchtelingenwerk.nl. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vrijwilligersvacaturebankoldebroek

Ben je op zoek naar andere leuke vrijwilligersvacatures kijk dan eens op: www.vrijwilligersvacaturebankoldebroek.nl

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland