header-oldebroek-voor-mekaar

Wijkgroepen Wezep volop actief

De Klankbordgroep Wezep is inmiddels ingehaald door de verschillende wijk groepen. Zo zijn er klankbordgroepen in de Margriet- Noord- wijk, De Akkers en de Taartpunt gevormd. Hiermee breng je de inbreng terug op wijk niveau en dat werkt beter dan 1 groep over heel Wezep.

Wij zien ons dan meer als een overkoepelde groep die algemene zaken oppakt (hondenpoep bv) en zich toelegt op het centrum waar nog geen klankbordgroep is en historische en verkeerskundige zaken.

Een mooi resultaat hebben we behaald met het Cramerpad. Dit is een pad waar vroeger de werknemers van papierfabriek Cramer, later de Berghuizer, langs gingen vanuit Wezep naar Wapenveld. Het liep tussen de Keizersweg en Wapenveld. Uiteindelijk is het gelukt om in (fiets) pad langs de Wezeper heide officieel die naam te geven. Binnenkort wordt dit pad, ter hoogte van de Vogelzangveldweg, officieel te openen. Hou de media in de gaten om dit feit mee te vieren.

Verder worden we betrokken met veel bouwplannen van de gemeente in Wezep en besteding van een klein Dorpsbudget, toekomstige festiviteiten als de viering van 75 jaar bevrijding en een centrale plek voor de viering van oud en nieuw bijvoorbeeld.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door deĀ provincie Gelderland