header-oldebroek-voor-mekaar

Op vrijdag 14 juni 2024, van 16.00 – 19.30 uur vieren we de derde editie van het Zomerfestival. Op het Raadhuisplein voor het gemeentehuis in Oldebroek is het voor alle inwoners feest! Een mooi moment om samen te komen en onderlinge banden aan te halen.

Er is voor iedereen iets leuks te vinden. Kinderen kunnen meedoen aan een krijt- en kleurwedstrijd of de spectaculaire skills van de freestyle voetballers bewonderen. Zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten kan ook. En er is een vrolijk springkussen. Daarnaast is er een kunstmarkt, muziek, zang en natuurlijk een hapje en een drankje. Voor iedere bezoeker zijn er 3 muntjes beschikbaar.

“Burgemeester Tanja Haseloop-Amsing: “Het belooft een groot feest te worden. U kunt genieten van fantastische optredens, heerlijke lokale lekkernijen en diverse activiteiten. Daarnaast vind ik het bijzonder dat ik enkele inwoners mag verrassen met een erepenning. Er is genoeg te beleven! Ik hoop u op vrijdag 14 juni te ontmoeten tijdens het Zomerfestival”.

Lees verder en bekijk het programma op de website van de gemeente

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland