header-oldebroek-voor-mekaar

Burgemeester Tanja Haseloop heeft samen met Sienna, één van de jongste lezende inwoners van ’t Loo, de bibliotheek in het buurthuis geopend. Een langgekoesterde wens van de organisatie die mede door financiële steun van de provincie Gelderland in vervulling is gegaan.

Buurthuis ’t Grinthuus op ’t Loo is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Een plek waar mensen samenkomen, waar mooie contacten worden opgedaan en waar naar elkaar wordt omgekeken. Zo worden er door ruim 20 vrijwilligers knutselmiddagen, koffieochtenden en bingoavonden georganiseerd. Om hierbij meer inwoners te betrekken, zijn er plannen gemaakt om het gebouw zowel binnen als buiten een upgrade te geven. De eigen bibliotheek is hier onderdeel van. Burgemeester Tanja Haseloop – Amsing: “We hopen dat deze voorziening mensen uitnodigt om een boek te lenen, een kopje koffie te drinken en een praatje met elkaar te maken”.

Buurthuis ’t Grinthuus is gevestigd aan Morelissenstraat 1 in Het Loo Oldebroek en is tijdens activiteiten geopend. De bibliotheek is elke dinsdag van 10.00 – 11.00 uur en op woensdag van 16.00 – 17.00 uur geopend.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland