header-oldebroek-voor-mekaar

Open Dag op zaterdag 4 september!

Verhuisd.
De Huiskamer van Wezep is verhuisd naar de voormalige Meidoornschool. Na de versoepelingen van de maatregelen kunnen we een frisse start maken op deze nieuwe locatie.

Het Kunstlokaal van Teunie Bastiaan en Nummer 13, Straathoekwerk, hebben een vaste plek gevonden in De Huiskamer en niet te vergeten De Paskamer met kleding voor een klein prijsje.

Open Dag.
Het is al met al wel een feestje waard en op zaterdag 4 september aanstaande houdt De Huiskamer een Open Dag van 9.00 uur tot 12.00 uur. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te komen nemen in De Huiskamer. Koffie en thee staan klaar en voor kinderen is er een ijsje.

Rommelmarkt.
Er wordt buiten op het plein een rommelmarkt georganiseerd. Heeft u nog spullen die u wel te koop wil aanbieden, dan is dit uw kans. Het huren van een kraam kost € 10,00 en kinderen mogen een kleedje meenemen waarop zij hun spullen aan de man kunnen brengen. Vanaf 8.00 uur wordt de markt opgebouwd.

U kunt zich opgeven bij Jenny Rotman. Dat kan telefonisch 06-83988357 of per mail info@huiskamervanwezep.nl.

Activiteiten.
Binnen kunt u kennis maken met alle activiteiten die er wekelijks in De Huiskamer plaatsvinden en nog veel meer. Teveel om hier allemaal op te noemen. Dus kom kijken en wie weet gaat u meedoen, want inschrijven voor een activiteit is ter plekke mogelijk.

Heropening.
Dankzij de gemeente is het mogelijk dat De Huiskamer voorlopig een nieuwe plek heeft gevonden. Om 10.00 uur zal wethouder Liesbeth Vos een officieel tintje geven aan deze feestelijke dag en zal zij de Huiskamer heropenen.

Tot slot.
Pannenkoekenhuis De Boskabouter uit Wezep zal op deze feestelijke dag alle benodigdheden voor een lekkere pannenkoek gratis aanleveren, zodat vrijwilligers een overheerlijke pannenkoek voor u bakken. Voor de kinderen heeft de Rabobank een springkussen ter beschikking gesteld.
Van harte welkom.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland