header-oldebroek-voor-mekaar

De Huiskamer van Wezep opent haar deuren weer. De Paskamer en De Schatkamer ook open.

Na een lange tijd door corona te zijn gesloten, gaan vanaf 1 juli op dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur de deuren weer open van De Paskamer en De Schatkamer. Uiteraard houden wij ons aan de RIVM-maatregelen. Dit betekent onder andere dat we 1½ meter afstand van elkaar houden. In De Paskamer kun je terecht voor dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en klein speelgoed. Op dit moment wordt alle kleiding voor €1,00 per stuk aangeboden met een maximum van tien stuks per persoon. Ook kleding voor de Paskamer kan weer gebracht worden.

In de Schatkamer vind je prachtige schatten van cadeauartikelen. Gemaakt door mensen met een beperking. Van hippe kussens, slingers van stof tot handgemaakte houtartikelen. Op zoek naar een cadeau? Loop eens binnen bij De Schatkamer.

De Huiskamer is verder voor inloop beperkt open. Van dinsdagmorgen tot en met vrijdagmorgen tussen 10.00 en 12.00 uur kunt u terecht voor een praatje en een kopje koffie en/of thee. Het team van De Huiskamer van Wezep hoopt u weer in goede gezondheid te begroeten en te ontmoeten in De Paskamer, De Schatkamer of gewoon ´s morgens voor een kopje koffie. Voor vragen kan contact opgenomen worden via 06-83988357. Dit nummer kan ook gebeld worden wanneer u behoefte heeft aan een praatje met één van onze gastvrouwen. De telefoonlijn is bereikbaar

van 9.00 uur tot 21.00 uur.

Het adres van de Huiskamer is:
De Huiskamer van Wezep
Meidoornpassage 16
8091 KS Wezep

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland