header-oldebroek-voor-mekaar

Bron website gemeente Oldebroek

Een goed en leefbaar Oldebroek maken we samen. Ook jongeren werken hier hard aan mee. Daar zijn we trots op! Om onze waardering voor de actieve jongeren te laten blijken reiken we in november 2018 voor de eerste keer het Oldebroekse Jeugdlintje uit. Zo kunnen we onze waardering laten zien aan jongeren die zich inzetten voor een ander, voor een vereniging of voor de samenleving.

Wethouder Liesbeth Vos-Van de Weg geeft een toelichting. “Het Oldebroekse Jeugdlintje is bedoeld voor onze actieve en maatschappelijk betrokken jongeren. Je verdient het niet zomaar. We zien veel jongeren die meehelpen om Oldebroek draaiend te houden; bij verenigingen, als vrijwilliger voor een goed doel of als maatje voor iemand in de buurt. Dat is mooi en dat willen we graag waarderen.”

Voor wie
Om in aanmerking te komen voor een Jeugdlintje moet iemand in de gemeente Oldebroek wonen, tussen de 6 en 18 jaar oud zijn en zich uitzonderlijk inzetten voor een ander, voor een vereniging of voor de gemeente Oldebroek. De precieze voorwaarden zijn te vinden op www.oldebroek.nl/jeugdlintje.

Iemand aanmelden
Iedereen mag iemand aanmelden voor het Oldebroekse Jeugdlintje. Wethouder Vos-Van de Weg: “Ken jij iemand die altijd voor iemand of een vereniging klaar staat? Meld die persoon dan aan.” Aanmelden gaat simpel via de site van de gemeente Oldebroek en kan tot 29 oktober 2018. De uitreiking is in de week van 5 november.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland