header-oldebroek-voor-mekaar

Wil je een oud industrieterrein weer wat nieuw leven inblazen, jouw omgeving wat opfleuren met kunst, jouw stad groener maken of het landschap meer toegankelijk maken voor wandelaars en fietsers? En heb je daarover goede ideeën? En wil je daar aandacht voor? Doe dan mee met de prijsvraag Maak Gelderland Mooier.

Doe mee
Onder het motto ‘Maak Gelderland Mooier’ schrijft de provincie Gelderland een prijsvraag uit voor goede ideeën om Gelderland mooier te maken. Iedereen kan meedoen.Doe je mee, geef dan aan over welk gebied het gaat, waarom jij dat gebied de moeite waard vindt, en wat er moet gebeuren om het mooier te maken. En het liefst ook wie je daarvoor nodig hebt.Je bent vrij om je gebied te kiezen. En jouw ideeën mogen gaan over ruimte, landschap, economie, cultuur, ecologie en milieu.

gldmooier

Win een prijs
De winnaar van het beste idee voor een gebied ontvangt een prijs van €10.000,-. Er is ook een aanmoedigingsprijs van €5.000,-. Beide prijzen worden beschikbaar gesteld om het idee verder uit te werken, verbeelden of te positioneren. En win je geen prijs dan geven we jouw idee in ieder geval aandacht op ons forum ‘Maak Gelderland Mooier’. Dus doe mee!
Inzendtermijn
Je kunt tot en met 7 mei 2017 je ideeën opsturen.
Op het Provinciaal Jaarcongres Gelderland ziet Ruimte op 7 juni 2017 worden de winnaars bekend gemaakt.

Wil je meer weten?
Alle informatie over de prijsvraag en hoe je je idee het best kunt indienen is te vinden op het forum Maak Gelderland Mooier. Je kunt ook contact opnemen met Mirelle Stroo (projectondersteuner).
Met een geïnspireerde groet,

Namens team Forum Maak Gelderland Mooier
Elbert van der Linden

Op Twitter zijn we te vinden met @forumgelderland.

Bron: https://maakgelderlandmooier.gelderland.nl

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland