header-oldebroek-voor-mekaar

Voor een betere verkeersveiligheid staat sinds kort in de Hagen in Oldebroek een Smiley, dat is een digitale snelheidsmeter. Aanleiding was de te hoge snelheid van het verkeer. Het Oldebroeks Buurtbelang zet de Smiley de komende maanden in op verschillende plekken in Oldebroek (postcode 8096).

Eerdere controles en maatregelen
Tijdens een bewonersavond in Oldebroek West gaven inwoners klachten door aan de gemeente en het Oldebroeks Buurtbelang. Vervolgens zijn er in 2017 verschillende controles geweest en voerden we snelheid remmende maatregelen in.

Samen over op actie
Met deze genomen activiteiten zijn we er echter nog niet. De politie en de BOA’s gaan, samen met het Oldebroeks Buurtbelang en de gemeente Oldebroek, in de periode van april tot en met september nog meer (ludieke) acties in Oldebroek West uitvoeren.

Vragen of suggesties voor meetpunten?

Heeft u vragen over de actie dan kunt u contact opnemen met de politie tel. 0900 88 44 of met het Oldebroeks Buurtbelang oldebroeksbuurtbelang@gmail.com. Bij het laatste adres kunt u ook suggesties voor nieuwe meetpunten aanleveren.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland