header-oldebroek-voor-mekaar

Op zaterdag 9 september zijn tijdens de Noord Oost Veluwe Tennis en Padel kampioenschappen in Wezep erepenningen uitgereikt aan twee inwoners. Mevrouw Riet Koekkoek en meneer Ben Fidder ontvingen de penning voor hun jarenlange bijzondere inzet voor de gemeenschap.

Tot verrassing van mevrouw Koekkoek en meneer Fidder werd zaterdagmiddag het toernooi bij de Wezep Tennis Padel (WTP) onderbroken. Loco-burgemeester Liesbeth Vos – van de Weg mocht hen de Oldebroeker erepenning overhandigen.

Mevrouw en meneer zetten zich al tientallen jaren in bij WTP, en dat veelal meer dan 20 uur per week. Meneer Ben Fidder zorgt al die tijd al voor het uitmuntende baanonderhoud, hij was jarenlang commissievoorzitter en zette zich ook groots in voor de verbouwingen van kleedkamers en kantine in het clubgebouw. Mevrouw Riet Koekkoek groeide uit tot een belangrijke spil in de vereniging, van jeugdcommissie en technische commissie tot het bestuur. Ze staat alom bekend als ‘verenigingsmanager’ en bevlogen toernooiorganisator. Maar ook de inzet bij onder meer het ziekenhuis in Zwolle, de plaatselijke bibliotheek en basisschool zijn van grote waarde.

“Het is een genoegen om namens de gemeente Oldebroek deze erepenningen uit te reiken”, geeft loco-burgemeester Liesbeth Vos aan. “Mevrouw Koekkoek en de heer Fidder zijn door hun jarenlange, onvermoeibare inzet en clubliefde een voorbeeld voor anderen. Ze hebben een mooie, belangrijke basis gelegd waar nu en in de toekomst ongetwijfeld nog veel mensen van kunnen genieten. Met name bij WTP, maar ook zeker daarbuiten. Deze erepenning komt hen met recht toe.”

Oldebroeker erepenning
De gemeentelijke erepenning kan worden toegekend aan inwoners van de gemeente die zich op een bijzondere manier hebben ingezet voor onze gemeenschap. Vaak gaat het om mensen die op de achtergrond veel werk verzetten en zich belangeloos inzetten voor anderen.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland