header-oldebroek-voor-mekaar

De bloem van Hattemerbroek gaat naar Laura Scholten. Laura is een actieve vrijwilliger binnen het dorp. Laura is onder andere actief binnen de ouderraad van de Nassauschool. Ze was actief binnen de Oranjevereniging van Hattemerbroek. De jaren daarvoor was ze actief binnen de speeltuinvereniging de Vogelzang. Zo kwam het wel eens voor dat tijdens een vergadering tussen de verenigingen in Hattemerbroek er drie verenigingen vertegenwoordigd werden door Laura. Daarnaast helpt ze ook mee met de hand en span diensten binnen het dorp. Topvrouw! De betrokkenheid en actieve deelname die Laura laat zien voor Hattemerbroek wordt gewaardeerd.

Het is vaak moeilijk om vrijwilligers te vinden binnen verenigingen en projecten. Veel mensen hebben een druk bestaan en kiezen er voor de schaarste vrije tijd toch anders te benutten. Gelukkig zijn er ook heel veel redenen om wel vrijwilligerswerk te doen: iets betekenen voor een ander, nieuwe mensen ontmoeten, een plezierige tijdsbesteding, je blik verbreden, ervaring opdoen, je cv aanvullen, een bijdrage leveren aan de samenleving en nog veel meer. Vast staat dat vrijwilligers hard nodig zijn, nu meer dan ooit.

Op zaterdag 2 december zou Laura weer actief op de Nassau school. Door vrijwilligers zouden de laatste voorbereidingen gedaan worden om het schoolplein te vernieuwen. Maar de werkzaamheden gingen zo voorspoedig dat deze werkdag geschrapt is. Door deze inzet van vrijwilligers hopen ze de hele verbouwing toch te kunnen financieren. Want de kosten zijn op dit moment meer dan dat wat er beschikbaar is gesteld.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland