header-oldebroek-voor-mekaar

Wat is het heerlijk om de deuren van de Huiskamervan Wezep te openen nu de maatregelen worden versoepeld. Er is ondertussen wel het één en ander gebeurd. De Huiskamer van Wezep is verhuisd. Op 22 mei was het zover. De Huiskamer van Wezep heeft haar intrek genomen in de Meidoornschool.
De afgelopen jaren heeft De Huiskamer dankbaar gebruik gemaakt van de oude bibliotheek. Het was bijzonder dat Plus van der Hoven dit pand belangeloos aan de Huiskamer ter beschikking heeft gesteld. Dankzij de gemeente heeft De Huiskamer haar intrek kunnen nemen in De Meidoornschool. Het is tijdelijk, maar het is fantastisch om nu een frisse start te maken en iedereen weer van harte welkom te heten.

Openingstijden Huiskamer van Wezep.
Dinsdag t/m vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Openingstijden De Paskamer.
Dinsdagmiddag van 13.30 uur tot 15.00 uur
Woensdagmorgen van 10.00 uur tot 12.00 uur
Donderdagmiddag van 13.30 uur toto 16.00 uur

De Paskamer heeft in de Meidoornschool ook weer een plek gevonden. Er wordt gedragen kleding verkocht voor een klein prijsje. Het brengen van kleding kan ook tijdens openingstijden van de Huiskamer.

Kunstlokaal Wezep.
Het Kunstlokaal van Teunie Bastiaan is mee verhuisd naar de Meidoornschool. Voor de activiteiten van het Kunstlokaal moet u even de website bekijken www.kunstlokaalwezep.nl.

Wat is er nog meer mogelijk?
Wanneer de corona maatregelen helemaal van de baan zijn, hopelijk vanaf september, is de Huiskamer van Wezep beschikbaar voor:
• kinderfeestje op woensdagmiddag met activiteit en begeleiding
• verjaardagsfeestje en / of familiefeestje op zaterdag en zondag
• scholingsdag in informele setting
• bijeenkomsten

Voor meer informatie kunt u langskomen tijdens openingstijden, mailen naar info@huiskamervanwezep.nl of bellen, telefoonnummer 06-83988357.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland