header-oldebroek-voor-mekaar

De Huiskamer van Wezep aan de Ruitersveldweg 20b in Wezep is een inloophuis waar mensen elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Op woensdag 12 april van 19.30 tot 21.30 uur wordt er in de Huiskamer een avond over dementie gehouden.

Lisa de Kramer, oprichtster van Detrena (dementie – training & advies) en vrijwilligster bij Alzheimer Nederland neemt u deze avond mee in de wondere wereld van dementie. Lisa vertelt haar verhaal over dementie aan de hand van haar eigen ervaring met haar opa, de verhalen uit het Alzheimer Café en wat zij heeft meegemaakt binnen haar eigen bedrijf.

Deze avond gaan we het hebben over wat dementie eigenlijk is en welke vormen er allemaal zijn; hoe we het beste kunnen omgaan met dementie zowel vanuit de persoon zelf als vanuit de omstanders. Ook gaan we het hebben over psychosociale begeleiding en respijtzorg voor de mantelzorgers. Als laatste komt het rouwproces zowel voor als na het overlijden aanbod.

Heeft u zelf vragen of verhalen over uw ervaring met dementie? Dan bent u vrij om deze te stellen tijdens de avond.

Meer informatie
Wilt u meer weten over de Huiskamer van Wezep? Loop eens binnen aan de Ruitersveldweg 20b of neem contact op met Liesbeth Smit 06 30765104 of met Hettie Schoonhoven 06 20460298. U kunt ook een e-mail met uw vraag sturen naar info@huiskamer.nl. Kijk voor informatie ook opFoto dementie www.huiskamervanwezep.nl

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland