header-oldebroek-voor-mekaar

Bij Gewoon Creatief is het motto heerlijk knutselen, onder begeleiding van creatieve vrijwilligers en met duidelijke voorbeelden. Bij Gewoon Creatief maak je de mooiste dingen! Van schilderen, mozaïeken, boetseren, knippen en plakken, teveel om op te noemen. De sfeer is gemoedelijk, veilig en gezellig. Samen met de vrijwilligers wordt er toegewerkt naar een mooi werkstuk om trots op te zijn!

In 2011 zijn Anneke Drolenga en Marjo Goslinga in samenwerking met MeeVeluwe gestart met Gewoon Creatief in de gemeente Oldebroek.
In de afgelopen jaren zijn er veel mooie werkstukjes door de knutselaars gemaakt. Soms op basis van een thema, maar er is ook veel ruimte voor eigen creativiteit. De werkstukjes worden voorbereid, zodat iedereen ziet wat er gemaakt kan worden.
Er is nu een groep van 12 knutselaars die onder begeleiding van Anneke, Marjo en Marion aan het werk zijn. Het is niet alleen knutselen maar ook gezellig een avondje uit het is ook erg belangrijk om tijdens een kopje koffie of thee en wat lekkers even met elkaar te praten en naar elkaar te luisteren. De sfeer is altijd heel gezellig en ontspannen.

Nieuwe deelnemers mogen een keertje gratis meedoen en kijken of de activiteit bij hen past.
Uiteraard van tevoren even melden bij Anneke Drolenga, Marjo Goslinga of Marion Stoel. http://www.gewooncreatiefwezep.nl/contact

gewooncreatief2

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland