header-oldebroek-voor-mekaar

Bron website gemeente Oldebroek

Eén platform voor sport én cultuur, daar is behoefte aan. Goed Bezig Oldebroek heeft al jaren een online platform waar sportieve en gezonde activiteiten worden aangeboden. Hier gaan we nu ook culturele activiteiten aan toevoegen.

Daar hebben wij u, cultuuraanbieders, hard bij nodig. Kom daarom naar de informatiebijeenkomst op dinsdag 22 januari in het gemeentehuis.

Binnenkort kunnen culturele organisaties hun activiteiten publiceren op de site van Goed Bezig Oldebroek, www.goedbezigoldebroek.nl. Ook wordt een kwart van de ruimte op de flyers/posters, die op alle scholen en in de buurt verspreid worden, beschikbaar gesteld voor cultuur. Aan de cultuuraanbieders dit te vullen met interessante culturele activiteiten die de organisatie aanbiedt. Het structurele aanbod kan men zichtbaar maken, maar ook eenmalige activiteiten. Zowel voor de jeugd als voor senioren. Tijdens de informatiebijeenkomst geven wij graag tips voor een goede positionering.

Account

Om uw cultuuraanbod op de website te kunnen toevoegen, heeft u een account nodig. Voor alle, bij ons bekende, cultuuraanbieders is een account aangemaakt. Via de mail ontvangt u vóór 19 januari 2019 een bericht om uw account te activeren. Dit wordt tijdens de informatiebijeenkomst verder toegelicht. Neem dus uw laptop of tablet mee zodat u er direct mee aan de slag kunt.

Meld u aan

Op dinsdag 22 januari bent u om 19.30 uur van harte welkom in het gemeentehuis van Oldebroek. We nodigen zowel bestuurders als webmasters van culturele organisaties uit. Meld u aan door een mail te sturen naar Bea van den Brink, team Samenleving, bvdbrink@oldebroek.nl of telefonisch via 0525 63 82 00.

Heeft u nog geen account en wilt u deze wel? Of heeft u vragen? Neem dan ook contact op met Bea van den Brink via genoemde contactgegevens.

logo provincie gelderland

Dit platform OvM online is mede mogelijk gemaakt door de provincie Gelderland